REGULAMENT SPECIAL

Sănătatea și siguranța vizitatorilor și angajaților noștri sunt primordiale!

Urmărim permanent evoluția situației actuale, marcate de PANDEMIA COVID 19, iar Ferma Animalelor iamăsuri pentru limitarea riscurilor, deoarece precauția este cuvântul de ordine pentru toată lumea, mai ales în această perioadă.

Ferma Animalelor a adoptat unele măsuri de siguranță și protecție care intră în vigoare începând cu 16.05.2020 și rămân până la o actualizare ulterioară:

  • Permitem accesul doar cu mască sau alte măsuri de protecție ;
  • S-au montat dozatoare cu dezinfectant, iar personalul de la case este dotat cu mănuși și măști;
  • În zona intrării, caselor de marcat și în incintă sunt instalate afișe cu recomandări privind distanța între clienți, reguli de igienă și se pot difuza spoturi audio cu aceeași informație; 
  • Dacă nu se poate respecta distanța din cauza unui trafic ridicat al clienților, ne rezervăm dreptul de a limita numarul de clienți;
  • Vă rugăm să respectați indicațiile personalului în orice moment, pentru siguranța dumneavoastră și a angajaților noștri.

Prezentul REGULAMENT SPECIAL a fost realizat pentru sănătatea şi siguranţa Dvs. pe perioda PANDEMIEI COVID 19, și intră în vigoare din 16 mai 2020.

ACCES 

Accesul persoanelor adulte este permis numai dacă poartă mască sau alte mijloace de protecție pe tot parcursul vizitei (cu excepția copiilor mai mici de 5 ani, unde este decizia părinților). În scopul prevenției și evitării îmbolnăvirilor se vor respecta cu stricteţe măsurile din prezentul REGULAMENT SPECIAL. 

Este interzis accesul persoanelor cu semne evidente de îmbolnăvire (febră, tuse, etc). 

Ne rezervăm dreptul de a interzice accesul sau de a solicita părăsirea imediată a locaţiei, fără drept de rambursare a taxei de intrare, oricărei persoane care nu respectă prezentul REGULAMENT SPECIAL.

COMPORTAMENT 

Este obligatorie păstrarea distanței de minim:

– 2 metri în zona țarcurilor cu animale, locurilor de fumat, meselor.

– 1 metru in zona caselor de marcat, toaletelor. 

Vizitatorii sunt obligaţi să arunce deșeurile ca MĂȘTI, MĂNUȘI numai în coșurile de gunoi.

IGIENA

Vă rugăm să vă spălați des pe mâini, folosind apă și săpun. Durata recomandată a spălării mâinilor este 20-30 de secunde. 

Vă rugăm să vă dezinfectați pe mâini. Vă rugăm să aveți grijă de modul în care se dezinfectează copiii.

Utilizarea grupulurilor sanitare din incintă se va face respectând normele de igienă, iar după folosire vă rugăm să lăsați obiectele sanitare curate, pentru folosinţa ulterioară de către alţi vizitatori.

LIMITAREA RĂSPUNDERII

Prin accesul în Ferma Animalelor consimţiţi implicit la REGULAMENTUL SPECIAL şi vă obligaţi să îl respectaţi. Orice reclamaţie ulterioară cu privire la cele de mai jos nu va fi luată în considerare.

Ferma Animalelor nu îşi asumă responsabilitatea pentru eventualele îmbolnăviri care pot surveni în cazul nerespectării acestor reguli.
Pe perioada vizitei, adulţii însoţitori îşi asumă responsabilitatea pentru respectarea prezentului REGULAMENT SPECIAL de către copii.

Accesul în incinta implică acceptarea prezentului REGULAMENT SPECIAL şi asumarea consecinţelor ce derivă din încălcarea acestuia.

Prin respectarea prezentului regulament demonstraţi responsabilitate şi respect faţă de cei din jur.

Nu suntem răspunzători pentru eventualele prejudicii cauzate terţelor persoane ca urmare a nerespectării de către vizitatori a indicaţiilor personalului Fermei şi a prezentului REGULAMENT SPECIAL.

Vizitatorii au obligaţia de a respecta indicaţiile personalului Fermei.

NE REZERVĂM DREPTUL DE A:

  • Evacua vizitatorii care încalcă regulile de IGIENĂ, DISCIPLINĂ ȘI COMPORTAMENT impuse prin prezentul REGULAMENT SPECIAL.
  • Modifica / amenda programul, activităţile şi închiderea unor facilităţi datorită unor cauze epidemiologice.

Echipa Ferma Animalelor vă mulțumeşte anticipat pentru respectarea prezentului REGULAMENT SPECIAL şă urează să aveți o vizită placută.

NUMĂRUL MAXIM DE PERSOANE CARE

POT VIZITA SIMULTAN FERMA ESTE DE      1.000

LOCURILE DE JOACĂ                                         ÎNCHISE

RESTAURANTUL                                                 ÎNCHIS

PLIMBĂRILE CU PONEII                                   ÎNCHISE

ORGANIZARE PETRECERI                                ÎNCHIS

VIZITE GRUPURI                                                  ÎNCHIS