Data ultimei actualizări: 25 octombrie 2021

In conformitate cu reglementările în vigoare accesul în fermă/magazin este permis numai după prezentarea CERTIFICATULUI VERDE.

Restaurantul este deschis în weekend, în regim take-away (dacă situația epimediologică nu impune restricționarea acestui serviciu).

Locurile de joacă sunt deschise (dacă situația epimediologică nu impune restricționarea lor).

Plimbările cu poneii, organizarea petrecerilor si a vizitelor pentru grupuri rămân pentru moment închise.

Pentru a vă putea bucura de vizita dvs. la fermă, am pregătit câteva măsuri de precauție pentru dvs. și în acest sens vă solicităm cooperarea. 

Este important să ținem cont și de restul persoanelor de lângă noi în această perioadă și să respectăm anumite reguli. 

Aplicăm aceleași reguli, ca toți ceilalți!

Pentru cei care doresc să viziteze Ferma Animalelor îi informăm că aplicăm aceleași recomandări și reguli care se aplică populației, în viața de zi cu zi. 

Vizitatorii sunt încurajați să păstreze distanța minimă recomandată de 2 metri (inclusiv copiii). Purtarea măștii este obligatorie în spațiile închise și în exterior. Vă recomandăm să vă aduceți propria mască, dar și dezinfectant pentru mâini.

De asemenea, la intrarea în Fermă, la casele de bilete, cerem tuturor să păstreze distanța și, dacă este necesar, să manifeste înțelegere și răbdare.

Vă rugăm să evitați formarea grupurilor în zona de intrare. Răbdarea ajută întotdeauna. Personalul nostru este prezent să vă ajute.

Spațiu suficient pentru toată lumea.

Un număr de maxim 1.000 de persoane pot fi în același timp în Fermă. Datorită măsurilor de distanțare socială, numărul de vizitatori pe zi va fi limitat, până la o notificare ulterioară.

La intrare avem instalate trei case de marcat, iar la două se poate achita cu cardul contactless (atenție, timpul de procesare este puțin mai mare decât în cazul plății cash). Angajații noștri vor lucra în spatele unor panouri de protecție și vor purta măști de protecție . 

Am instalat un sistem de monitorizare în timp real a numărului total de vizitatori, astfel încât, când unii vizitatori părăsesc Ferma, să putem permite accesul altora. Când s-a atins numărul maxim de vizitatori, pot exista timpi de așteptare la intrare.

Vă rugăm să acordați atenție distanței minime față de celelalte persoane și să observați marcajele pentru distanțare. Puteți utiliza aleile sau gazonul atunci când observați animalele. 

Evitați aglomerația în zona grupurilor sanitare. Angajații noștri dezinfectează periodic toaletele.

Am amplasat bănci și mese suplimentare la o distanță suficientă. Va rugăm să le lăsați curate.

Magazinul de lactate este deschis zilnic, atât pentru vizitatorii fermei, cât și pentru restul persoanelor interesate de produsele noastre.

Prin urmare, rugăm toți vizitatorii să respecte regulamentul special care a intrat în vigoare din 16 mai 2020. 

Așteptăm cu nerăbdare să vă re-întâlnim!