Data ultimei actualizări: 30 aprilie 2022

În conformitate cu reglementările în vigoare accesul în fermă/magazin este permis fără restricții.

Restaurantul este deschis în weekend, în regim take-away numai pentru vizitatorii fermei. Organizarea petrecerilor, a vizitelor pentru grupuri și locurile de joacă sunt deschise.

Plimbările cu poneii rămân pentru moment închise.

Pentru a vă putea bucura de vizita dvs. la fermă, am pregătit câteva măsuri de precauție pentru dvs. și în acest sens vă solicităm cooperarea. 

Este important să ținem cont și de restul persoanelor de lângă noi în această perioadă și să respectăm anumite reguli. 

Aplicăm aceleași reguli, ca toți ceilalți!

Pentru cei care doresc să viziteze Ferma Animalelor îi informăm că aplicăm aceleași recomandări și reguli care se aplică populației, în viața de zi cu zi. 

Vizitatorii sunt încurajați să păstreze o distanța minimă față de alte persoane(inclusiv copiii). Purtarea măștii NU este obligatorie , dar este recomandată atât în spațiile închise cât și în exterior, mai ales când este aglomerație.

De asemenea, la intrarea în Fermă, la casele de bilete, cerem tuturor să păstreze distanța și, dacă este necesar, să manifeste înțelegere și răbdare.

Vă rugăm să evitați formarea grupurilor în zona de intrare. Răbdarea ajută întotdeauna. Personalul nostru este prezent să vă ajute.

Spațiu suficient pentru toată lumea.

Un număr de maxim de persoane pot fi în același timp în Fermă., astfel mumărul de vizitatori pe zi va fi limitat.

La intrare avem instalate trei case de marcat, iar la două se poate achita cu cardul contactless (atenție, timpul de procesare este puțin mai mare decât în cazul plății cash). 

Am instalat un sistem de monitorizare în timp real a numărului total de vizitatori, astfel încât, când unii vizitatori părăsesc Ferma, să putem permite accesul altora. Când s-a atins numărul maxim de vizitatori, pot exista timpi de așteptare la intrare.

Am amplasat bănci și mese suplimentare la o distanță suficientă. Va rugăm să le lăsați curate.

Magazinul de lactate este deschis zilnic, atât pentru vizitatorii fermei, cât și pentru restul persoanelor interesate de produsele noastre.

Vă așteptăm cu drag!