Dacă vii din București

Cu transportul în comun:

Poți ajunge la noi cu linia de maxi-taxi 547 care circulă pe traseul Obor (Kaufland) – Piața Obor (str. Ziduri Moși) – Șos. Pantelimon – Cora Pantelimon – Ferma Pantelimon (Animalelor). Capătul liniei 547 este la 500 sute de metri de Ferma Animalelor, distanță care poate fi parcursă in 7-8 minute. Linia 547 circulă dus-întors pe ruta menționată, la un interval de aproximativ 15 minute.

De curând poți ajunge la noi și cu nou înființata linie RATB 404 care circulă pe traseul Cora Pantelimon – Ferma Pantelimon (Animalelor). La capătul de la Cora linia 404 se întâlnește cu liniile: 202, 243, 246 și 655. Capătul liniei 404 din Pantelimon este în același loc cu al liniei 547. Linia 404 circulă dus – întors pe ruta menționată, la un interval de aproximativ 20 minute.

Cu mașina:

Pentru a ajunge la noi poți lua ca reper hypermarketul Cora Pantelimon. Acesta se găsește pe Șos. Pantelimon, la capătul tramvaiului 14.

De la Cora, până la noi la Fermă, sunt aproximativ 4,5 km. De la Cora continuați pe DN3 spre orașul Pantelimon. Treci podul peste lacul Pantelimon și apoi pe lângă insulița de pe dreapta, pe care se găsește fostul hotel Lebăda.

După 200-300 m vei vedea pe partea stângă o biserică. Părăsește DN3 și virează la stânga pe lângă biserică, pe strada Tudor Vladimirescu din orașul Pantelimon. Dacă nu ai observat biserica poți continua pe DN3, treci de stația Lukoil și de dealerul Peugeot, intră în sensul giratoriu și ieși din el pe a treia stradă la stânga.

 

Dinspre centura București

Cu mașina:

Punctele de reper de pe centură sunt Fabrica de bere Tuborg sau sediul Franke, la intersecția cu DN3. Părăsește centura și îndreaptă-te către București; continuă drumul până intri în sensul giratoriu și ieși din el pe prima stradă la dreapta, pe lângă școală.

 

Cele două rute descrise mai sus se intersectează într-un sens giratoriu, din centrul orașului Pantelimon.

Virează la dreapta după școala și continuă pe strada Sf. Gheorghe până când ajungi la capătul liniei de maxi-taxi 547. Dacă vezi mai multe microbuze parcate, înseamnă că ești pe drumul cel bun.

De la capătul liniei 547 virează la stânga și apoi urmărește strada principală către dreapta. În capătul străzii suntem noi, chiar inainte de Ferma de lapte si Făbricuța de lactate. Aici găsești suficiente locuri de parcare amenajate, atât în lungul străzii spre ferma de vaci cât și în zona pietruită.

Din DN3 urmărește indicatoarele rutiere culoarea maro „Ferma Animalelor”.

 

Vă așteptăm cu drag!

Agroindustriala Pantelimon SRL (Ferma Pantelimon / Ferma Animalelor / Ferma de lapte / Făbricuța de lactate )
Str. Sf. Gheorghe nr. 20, 077145, Pantelimon, Județul Ilfov

Tel.: 0735 309 175
Tel.: 0725 921 629

E-mail: info@fermaanimalelor.ro