Produse naturale de la fermă

Ferma Animalelor este o afacere de familie și este prima fermă–parc de animale domestice din România gândită special pentru copii. Este deschisă din luna Iunie 2009 chiar lângă Ferma de Lapte din orașul Pantelimon, județul Ilfov. Ferma de Lapte (Ferma Pantelimon) există din 1973, fiind una din fermele de elită ale României pentru vacile din rasa Holstein. A fost ridicată pe locul unde până la sfârșitul secolului trecut se afla Școala de Agricultură din București, fiind cunoscută și drept ferma doctorului Petcu. În prezent, aici locuiesc câteva sute de văcuțe, care produc zilnic peste 5.000 de litri de lapte de cea mai bună calitate. Vestea bună este că, după ce v-ați distrat la Fermă, la plecare, puteți lua acasă lapte proaspăt direct de la dozator și produse lactate proaspete de la Fabricuța de Lactate, deschisă în 2015.

Ferma Animalelor este un loc special amenajat pentru copii pe o suprafață de peste 40.000 mp, unde cei mici se pot apropia în mod firesc de animalele domestice. Este așezată aproape de oraș (doar 12 km depărtare de Piața Universității), astfel că poți ajunge ușor la ea, dar este totuși și suficient de “la țară” încât să reprezinte o adevărată escapadă în natură, departe de blocuri, trafic și tot ce mai implică peisajul urban. Odată ce ați ajuns la Fermă puteți petrece mai mult timp, căci avem și un restaurant unde puteți mânca ceva bun (deschis în weekend-uri și sărbători legale) și apoi, distracția continuă nestingherită.

Curtea centrală a fermei

Vițel hrănit cu biberonul

Capra nesătulă

O vizită la Fermă înseamnă pentru copii mișcare în aer liber, dar și multă joacă în siguranță în locurile special amenajate. Ei vor pleca de la noi știind mai multe despre animalele domestice și despre creșterea acestora. Și adulții vor pleca ceva mai relaxați căci au petrecut timp de calitate, afară, alături de copiii lor, care au fost ținuți fără probleme departe de tabletă.

Haideți să ne cunoaștem!

Echipa fermei