Călărie ponei la Ferma Animalelor

Distracții pentru adulți

Să începem cu lucruri mărunte care contează mult pentru părinți. Dragi vizitatori, dacă veniți la Fermă veți găsi locuri de parcare gratuite și veți avea o conexiune bună la internet. La noi puteți bea o cafea într-un mediu plăcut și puteți cumpăra cadouri simpatice pentru copii. Și nu in ultimul rând petreceți timp de calitate, afară, alături de copii.Parcare la fermăWi-fi gratuitAlei si gazon cu vizitatori

Distracții pentru copii

Și acum să trecem la motivul pentru care ați venit la noi: distracția copiilor. Avem două trambuline impresionante, de 100 respectiv 80 de metri pătrați, pe care copiii vor sări împreună cu alți copii (gratuit). Este prilejul perfect să-ți faci prieteni noi. Acestea sunt atracția de bază a Fermei, pe lângă animale. Mai avem și o tiroliană care se poate folosi tot gratuit. Avem mai multe locuri de joacă și este o ușurare să știți că la noi se poate călca pe iarbă.

Roata pe trambulinăTiroliană și copiiTerasă cu umbră și locuri de joacăLeagăne și locuri de joacăLa iarbă verde și la soareCopii și ied

Copiii care nu au depășit încă 30 de kg în greutate pot călări poneii de la Fermă (contra cost). Plimbările se fac dacă condițiile meteo, respectiv solul o permit. Dacă nu au mai urcat pe un cal până acum, se vor distra de minune. (activitate suspendată temporar)

Noi știm că atracția principală sunt totuși animalele, așa că personalul nostru nu o să se lase de două ori rugat atunci când un copil vrea să țină în brațe sau să mângaie unul dintre animalele din Fermă.

Plimbare cu poneiulȚesălat bretonul poneiuluiCapre și familie cu copilIepuraș și copii

Petreceri la Ferma Animalelor

Poate cele mai căutate spații din Fermă sunt totuși foișoarele în care se țin petrecerile pentru copii. Ferma oferă cele mai simpatice condiții pentru un copil care vrea să-și sărbătorească ziua de naștere și vine în ajutorul părinților cu organizarea. Este comod să-i serbați ziua la noi. Verificați condițiile  noastre și faceți o rezevare degrabă, căci locurile disponibile se dau repede.

Pregătirea tortuluiServind masa la petrecereMasa e gata, petrecere copii în aer liber

Foișor petreceri copii

Chiar și când plouă sau ninge și este frig, sau chiar foarte cald, putem să organizăm petreceri pentru cei mici la etajul hambarului (pentru copii sub 6 ani).

Loc de joacă și petreceri la interior pentru copii

Serbare cu tort

Spațiu interior pentru petreceri copii

Acces pentru persoanele cu dizabilități

Ferma Animalelor își dorește să fie ușor accesibilă pentru toată lumea. Acesta este motivul pentru care am amenajat accesul și deplasarea în Fermă astfel încât să poată fi vizitată și de către persoanele cu dizabilități, ce vor vizita gratuit Ferma noastră. Pentru orice nevoie vă rugăm să vă adresați personalului nostru. O să-i recunoașteți ușor pe angajați pentru că poartă tricouri, inscripționate cu Ferma Animalelor.

Intrare hambar restaurantRampă de acces cărucioarePridvor hambarCurte cu alei și gazon

Restaurant & mese picnic

Dacă vă este foame și este weekend sau sărbătoare legală și vreți să petreceți mai mult timp la Fermă, vă așteptăm la restaurantul “Căprițele Pofticioase”. Aici și oamenii mari și copiii vor găsi ceva bun de astâmpărat foamea. Mâncarea noastră este gătită pe loc și mesele de picnic sunt pregătite pentru musafiri.

Sală de mese și zonă de servireSală de mese interiorTerasă cu mese și oameniCurtea centrală a fermeiFoișor cu mese de picnicMese de picnic la umbră pe malul lacului

Detalii importante

La Fermă găsiți scaune de masă pentru copiii mai mici și cabine dotate cu masă de înfășat pentru cei mai tineri clienți. Toaletele sunt curate și locurile de spălat pe mâini fac din joaca cu animalele un sport nepericulos.

VerdeațăToalete femeiSală de alăptat cu masă de înfășatToaletă interiorToaletă bărbați

Dacă vă decideți să ne vizitați pentru prima oară, vă rugăm să vă rezervați cel puțin o oră și jumătate pentru a vedea toată Ferma. Vă mulțumim.

Vacă mecanizată

Hambar

In urmă cu câțiva ani am terminat restaurarea unui hambar de grâne pe care l-am transformat într-o clădire multifuncțională: intrare, magazin, restaurant, spații pentru evenimente. Acesta este dotat cu toate facilitățile moderne: încălzire, aer condiționat, toalete moderne si curate, acces persoane cu dizabilități, wi-fi, căi de evacuare în caz de incendiu, etc.

Ideea de a reduce la viață și de pune in valoare această construcție, la care am lucrat cu prietenii noștri de la Oopy Arhitectura si Moka Studio Design, a fost premiată cu locul I la sectiunea „Restaurare, conversie și regenerare urbană”  la Architecture Conference&Expo 2016 și a fost selectată pe lista scurtă la Romanian Building Awards .

Hambarul vechi de grâne

Hambarul Fermei Animalelor

Fațada hambarului vechi

Hambar folosit ca depozit

Structura poduluiBârne reconversie hambar

Hambar noaptea