Echipa noastră de ghizi entuziaști

La Ferma Animalelor, învățarea se face prin joacă!

Data ultimei actualizări: 01 martie 2024

Odată ce ne-ați anunțat că veniți, vă așteptăm pregătiți pentru a vă face cunoștință cu animăluțele domestice care locuiesc la Ferma noastră. În timpul turului ghidat le povestim copiilor lucruri simpatice și interesante despre fiecare căpriță, ponei, oiță sau porcușor în parte, căci familiile de animale au mereu lucruri noi de anunțat, cum ar fi venirea pe lume a unui pui. Apoi mergem împreună să vedem cum se mulg văcuțele, dar asta nu e tot.
Distracția nu se termină aici, căci Ferma Animalelor are încă multe de arătat: când ajung la noi, copiii adoră să coloreze planșe cu animale, aleargă prin curte sau dau fân căprițelor și iepurașilor. În pauze, au ocazia să mângâie porcușorii de Guineea. Avem locuri de joacă, iar cele mai mari trambuline din oraș sunt pregătite. Dacă ne vizitați si vreti să stați mai mult la Fermă, chiar nu trebuie să vă faceți griji pentru masă. Căprițele Pofticioase gătesc mâncare proaspătă, iar experiența ne arată că, atunci când iau masa la Fermă, copiii mănâncă tot din farfurie. Spuneți-ne cu două zile înainte de a veni că vreți să ne ocupăm și de prânz și o vom face cu mare plăcere.
Pentru vizite de grup, este necesară o rezervare prealabilă. Un grup va fi format din minimum 10 persoane, prețul unui bilet este cel afișat mai sus, iar vizitele se fac doar de luni până vineri, exceptând sărbătorile legale.
La nevoie, putem să încercăm să vă ajutăm și cu transportul, printr-o colaborare cu CDI. În acest caz vă furnizăm datele lor de contact, iar CDI vă transmite o ofertă personalizată, disponibilitatea și condițiile de plată.

Programați acum o vizită!

Vizionarea mulsului vaciiGrup de copii și un ied

Oaie, capră, măgar și copii

Vițel hrănit cu biberonul

La aer curat și iarbă verde

Autocare pentru transport copii la fermă

Școala Altfel

Suntem pregătiți să îi primim pe copii in vizită indiferent de anotimp și bineînțeles că Școala Altfel poate fi o ocazie excelentă să ne vizitați.

Echipa de ghizi pentru Școala Altfel