Familie care hrănește capre

Ferma Animalelor este unul dintre cele mai distractive locuri pentru copiii cu vârste până în 8 ani care stau în București sau împrejurimi. Atunci când locuiești într-o metropolă aglomerată, e bine să afli cum dorm animalele, ce mănâncă fiecare dintre ele și cum se comportă ele acasă, pe lângă casa gospodarului. Acest tip de apropiere față de natură și mediul înconjurător este o lecție educativă la fel de importantă ca a ști să traversezi doar pe culoarea verde. Obișnuiți mai mult cu supermarket-ul decât cu o găină care face ouă, copiii care vizitează Ferma Animalelor află într-un mod plăcut și prietenos mai multe despre animale, hrană și cum ajunge ea din natură la noi pe masă. Rareori se întâmplă ca un copil să nu fie impresionat de ce află și vede la Fermă. De fapt, o să lăsăm modestia deoparte: nu se întâmplă niciodată.

Copiii vor da de mâncare iarbă animalelor și vor hrăni vițelușii cu biberonul cu lapte proaspăt muls. Vor afla lucruri esențiale despre animalele domestice și le vor putea mângâia pe săturate. Pentru că cei mici vor asista la muls, laptele pentru cereale o să primească în sfârșit un loc în spațiu, iar văcuțele vor deveni brusc vedete în imaginația copiilor, și nu doar pentru o zi. La sfârșitul vizitei, găina nu o să mai fie un mister: o să fie clar că ea face ouăle pentru omleta din weekend de acasă.

Puteți oricând vizita ferma individual, cu familia și prietenii.

Dacă alegeți excursiile de grup organizate pentru grădinițe și școli, vă așteptăm de luni până vineri (excluzând sărbătorile legale) să participați la o experiență structurată după un program educativ. Pentru această a doua variantă este necesară o rezervare în prealabil. Ghizii noștri sunt experimentați (serviciu de asistenta inclus în prețul biletului), și știu cum să facă din această vizită un moment important și foarte interesant din educația unui copil. Școala Altfel este un moment foarte bun pentru a programa o vizită educativă la Fermă, dar este bună și orice altă zi. Sunați-ne acum pentru a programa vizita sau accesați “Solicită o rezervare”!

Capra și copilulMulsul vaciiHrănitul iezilor