Ieduț și copii

Mulsul văcuțelor, țesălatul poneilor și hrănitul animalelor – activități pentru grupuri de la grădinițe și școli.

Când spunem că avem activități pentru întreaga familie, nu ne lăudăm prea tare. Copiii au aici multă treabă și vor învăța o grămadă de lucruri despre animalele domestice. Nimeni nu se plictisește la Fermă. Ei vor vedea cum se mulge o văcuță harnică și blândă, vor ajuta la țesălatul poneilor jucăuși și, cireașa de pe tort, vor hrăni animalele cu fân. Toate aceste lucruri se întâmplă în siguranță, sub supravegherea personalului nostru care are multă experiență. După ce au hrănit animalele de la Fermă cu morcovi, fân și iarbă și au interacționat cu ele, cei mici duc joaca la nivelul următor.

La iarbă verde și aer curat

20160820_14391846

20160713_1809176820160820_16404137

Ferma Animalelor – galeria de artă a copiilor

Copiii au mână liberă să coloreze în voie aleile cu cretă, creându-și propriile opere de artă. Apoi se vor amuza desenând planșe cu animalele preferate și acesta este doar începutul.

Desene pe asfalt la ferma animalelor

Artileria grea:Tiroliana & Trambulinele

Ar trebui să vedeți fețele copiilor când descoperă trambulinele (100 și 80 mp), singurele de această dimensiune din țară, și tiroliana care nu obosește niciodată, indiferent câți băieți își fac vânt cu ea. Abia acum copiii vor fi de neoprit și vor face foarte multă mișcare, cu prieteni noi.

Trambulină Jumping PillowsLa joacăTiroliană la Ferma AnimalelorTrambulina mare la Ferma Animalelor

Petreceri pentru copii

Partea și mai bună este că un copil poate să își serbeze ziua la Fermă, participând la diverse activități alături de prieteni. Petrecerile de copii sunt cele mai fericite momente pentru cei mici. Este bine să faceți o rezervare acum, căci foișoarele noastre sunt la mare căutare când e frumos afară.

Zi de naștere la Ferma Animalelor

Petrecere de zi de naștere la Fermă

Chiar și când plouă sau ninge și este frig, putem să organizăm petreceri pentru cei mici la etajul hambarului (pentru copii sub 6 ani).

Poveste de teatru la petrecere de copii

Distracții pentru toată familia

Nici oamenii mari care îi însoțesc nu se vor plictisi, pentru că vor putea bea în tihnă o cafea bună afară, la mesele de picnic, în timp ce văd cum copiii se distrează bine, în aer liber. Toată familia poate lua masa la restaurantul “Căprițele pofticioase” (deschis în weekend și sărbători legale).

Cine vrea clătite cu ciocolată? Sigur că avem.

Terasa Ferma AnimalelorCopii alergând pe gazon

Este prea cald sau prea frig afară?

Nici o problemă! Hambarul nostru este dotat atât cu aer condiționat cât și cu încălzire.

Restaurant Căprițele Pofticioase

Poftă bună!

Bunătați de la Căprțtele Pofticioase